Despre noi

Despre noi

Toti suntem in cautarea locului ideal in care sa ne simtim bine, in care sa fim serviti cu grija si cu atentie la detalii. Ne dorim ca mancarea sa indeplineasca cele mai inalte standarde de calitate si de varietate, in care atmosfera sa fie destinsa, chiar prieteneasca. Cautam gusturile din copilarie, gusturi mult cautate atat prin restaurantele din Bucuresti, cat si din alte localitati, in care ne plac, pe rand, de la antreu, la felul principal si pana la desert.

Am cautat in jurul nostru acel loc care sa indeplineasca toate aceste cerinte, care sa fie in apropierea noastra, care sa ne faca sa revenim de dor, de pofta… acea pofta de a manca ceva de-a dreptul deosebit!

Ei bine, iata! L-am deschis! L-am deschis din prietenie si cu prietenie, pentru prieteni! Te asteptam cu promisiunea ca ne vom ocupa de confortul si de starea ta de bine!

Daca deja iti suntem prieteni, ne angajam ca la fiecare revedere sa te recucerim cu preparate care sa iti incante gusturile si care sa iti transforme starea in una mult mai buna.

Daca inca nu suntem prieteni, te rugam sa ne accepti invitatia si sa te lasi cucerit de serviciile si de atmosfera pe care le poti gasi la noi.

Garantam ca suntem deosebiti pentru ca ne tratam clientii ca pe prietenii nostri, iar noi stim ca de prieteni ai grija intotdeauna!

Ne angajam, in calitate de prieteni, la urmatoarele: sa ne bucuram impreuna de laudele tale, sa ne luam notite si sa remediem ce nu ti-a placut, sa te surprindem cu noutati, sa iti asiguram confortul dorit si impreuna sa marim comunitatea oamenilor care se bucura de viata, care sunt mai bogati sufleteste si mai multumiti de ceea ce traiesc!

Acum, dupa ce ti-am prezentat viziunea noastra, te asteptam sa ne treci pragul si sa pasim impreuna intr-o alta lume!

Cu drag de prietenie,
Friends Social Bistro